Slider

MP-Venekuomu Oy

Turun Markiisi ja Peite Oy - Vesontie 1. 21290 Rusko - puh: +358 (0)2 434 8500 - info(at)markiisijapeite.com

Top Gun

TopGun on amerikkalaisvalmisteinen polyesterikangas. Kangas kestää erinomaisesti venytystä, repimistä, kulutusta ja hiertymistä. Vedenpitävä ja silti hengittävä. Paino 375g / m2. Valmistajan rajoitettu takuu 5 vuotta.

Värivaihtoehdot:

Huom! Värit ovat suuntaa antavia

 

Tekniset tiedot:

  • Leveys 157,48cm
  • Paino 275g/m2
  • Akryylipinnoitettu polyesterkangas 
  • Suurtiheyksinen: erinomainen venytyksen-, repimisen- ja läpäisynkestävyys.
  • Ei kutistu eikä laajene.
  • Monikerroksinen, kestää kulutusta ja hiertymiä.
  • Pinnoite: Polymeeripinnoite ei halkeile eikä kuoriudu altistettaessa ulkoilmalle tai alle -20C lämpötiloille (0 F).
  • Erittäin vedenkestävä. Kuitenkin vesihöyry läpäisee pinnoitteen, mikä estää ylimääräisen kosteuden pakkautumisen.
  • Pinnoite estää homeen muodostumista ja kestää auringonvaloa sekä ilmakehän kemikaaleja.

 

Käyttö ja huolto:

TOP GUN kankaalla on 5:n vuoden takuu. Takuu suojaa normaaleista käyttöolosuhteista (kuten auringonvalo, mädäntyminen tai ilmakehälle ominaisten haitallisten kemikaalien aiheuttamat vahingot) johtuvalta merkittävältä värin tai kestävyyden heikkenemiseltä.

 

Huolto:

 

TOP GUN on käsitelty estämään pintahomeen kasvua, mutta älä taittele ja varastoi sitä sen ollessa märkä. Lika sekä linnunulosteet edesauttavat homeen muodostumista ja ne tulee poistaa säännöllisesti suositelluilla puhdistusmenetelmillä.

 

TOP GUNin väritys ei tartu vinyyliverhoiluun. Jos kuitenkin väriä tarttuu esim. hankauksen vuoksi on se helposti puhdistettavissa vinyylinpuhdistusaineella tai (mineraali-) spriillä. Kohdissa jotka altistuvat voimakkaalle hankaukselle hinattaessa on suositeltavaa käyttää suojateippiä.

 

Puhdistus:

 

TOP GUN voidaan puhdistaa seoksella jossa on n. 1,2 desilitraa Cloroxia, 0,6 desilitraa saippuaa ja 3,8 litraa ruumiinlämpöistä vettä ( 4 oz Clorox, 2 oz soap, 1 gallon water at 100 F) Älä käytä puhdistusaineita.

Levitä seosta kankaalle ja anna seistä noin 15 minuuttia. Poista lika kankaasta pehmeäharjaksisella harjalla. Huuhtele lian ja saippuan jäämät huolellisesti puhtaalla vedellä. Kun kangas on täysin kuiva suositellaan Aqua-Tite -käsittelyä sillä kankaan vedenkesto-ominaisuudet saattavat heiketä huolellisessa puhdistuksessa. Muita pintakäsittelyaineita ei suositella sillä nämä saattavat vahingoittaa ja näinollen mitätöidä takuun.

 

 

 

MARCHEM KOTISIVU