Slider

MP-Venekuomu Oy

Turun Markiisi ja Peite Oy - Vesontie 1. 21290 Rusko - puh: +358 (0)2 434 8500 - info(at)markiisijapeite.com

Talvisuojat

Suojapeitetelineet


Peitteitä moneen tarkoitukseen

Valmistamme suojapeitteitä mittojen mukaan autoihin ja veneisiin. Talvipeitteiden materiaalina käytämme erittäin kestävää PVC kangasta.

Meillä on varastossa myös erikokoisia kevyempiä valmispeitteitä.

Veneiden talvitelakointiin saat meiltä myös NoTool talvipeitetelineet.

notool

 

NoTool suojaa venettäsi talvella ja helpottaa elämääsi!

Ilman työkaluja kokoat veneellesi sopivan talvipeitetelineen yhdistämällä alumiiniputkia toisiinsa. Tämän mahdollistavat putkien teleskooppiominaisuudet sekä putkien päissä olevat patentoidut liittimet. Yhdessä sopivan talvipeitteen ja hyvän ilmastoinnin kanssa saa vene talvikaudeksi turvallisen suojan hometta ja kosteutta vastaan. Näin NoTool helpottaa elämääsi veneenomistajana.

NoTool-järjestelmä on saatavana seuraavina versioina: maateline, kansiteline, pienveneteline ja tuuletuspaketti.

 

Yksinkertainen asennus:

  • Asennus ilman työkaluja.
  • Yksi ihminen voi asentaa, purkaa ja siirtää telineen.
  • Putkissa on teleskooppiominaisuus, jonka avulla teline sopii mille tahansa veneelle.
  • Telineissä on kilpalijoita vähemmän osia, mutta sama vakaus ja rakenne.

Parempi laatu:

  • Alumiiniputket ovat yli 50% lujempia kuin kilpailijoilla.
  • Liittimien osat ovat testattua haponkestävää terästä.

 


maateline maateline2

 

NoTool maateline

NoTool maateline on oiva valinta, kun haluat kiinnittää telineen myös maahan. Maateline seisoo neljällä maatuella, jotka yhdessä harjaputken ja kansitukien kanssa tarjoavat veneellesi turvallisen suojan. Mukana tulevat kiristyshihnat kiinnitetään telineen ja veneen välille estämään pitkittäis- ja pystyliikkeet.

Lisätietoja…


kansiteline

 

NoTool kansiteline

NoTool kansiteline on hyvä valinta, jos vene on esim. trailerilla ja sitä taytyy siirtää talven aikana. Teline tukijalkoineen seisoo tukevasti kannella. Kansiteline kiinnitetään veneeseen mukana tulevilla kiristyshihnoilla, jotka asennetaan pitkittäin telineen päästä veneen kanteen. Tämä varmistaa telineen paikallaan pysymisen pituus- ja korkeussuunnassa, ilman kalliita kiinnikkeitä kaiteissa. Kansitelineen tuulipinta on myös mahdollisimman pieni. Kansitelineen voi varustaa lisäksi mantookitolppien jalkoihin asennettavalla tuuletuspaketilla.

Lisätietoja…


pienveneteline

 

NoTool pienveneteline

NoTool pienveneteline on suunniteltu 4 – 6m pituisiin veneisiin, joissa on kaiteet. Teline saadaan helposti sovitettua myös veneisiin, joissa ei ole kaiteita. Paketissa tulee mukana tukijalkojen päihin vaihdettavat kumitulpat, joiden avulla teline saadaan tukevasti tuettua myös muihin alustoihin.

Lisätietoja…

 


tuuletuspaketti

 

NoTool Tuuletuspaketti

Tämän paketin avulla voit lisätä tuuletusta peitteen alla ja samalla työntää sen irti rungosta. Sinä voit itse päättää, kuinka monta jalkaparia haluat varustaa tuuletuspaketilla ja kuinka pitkät pitkittäiset tuuletusputket tarvitset. Paketti sopii sekä kansitelineeseen että maatelineeseen.

Lisätietoja…

 

NoTool kotisivut