Slider

MP-Venekuomu Oy

Turun Markiisi ja Peite Oy - Vesontie 1. 21290 Rusko - puh: +358 (0)2 434 8500 - info(at)markiisijapeite.com

Odyssey III

Odyssey III on amerikkalaisvalmisteinen kudottu polyesterikangas. Kankaassa on akryylipinnoitus ja se on kyllästetty vedenpitävyyden lisäämiseksi ja homeen muodostumisen vähentämiseksi. Kangas on vahva, kevyt, venymätön, UV-suojattu ja se kestää erinomaisesti repimistä. Kankaan käyttökohteita ovat mm. satamapeitteet ja erilaiset suojahuput. Odyssey III on saatavilla 8 eri värillä.

Värivaihtoehdot:

Huom! Värit ovat suuntaa antavia

 

 

Huolto:

Odyssey III on käsitelty estämään pintahomeen kasvua, mutta älä taittele ja varastoi sitä sen ollessa märkä. Lika sekä linnunulosteet edesauttavat homeen muodostumista ja ne tulee poistaa säännöllisesti suositelluilla puhdistusmenetelmillä.

Odyssey III väritys ei tartu vinyyliverhoiluun. Jos kuitenkin väriä tarttuu esim. hankauksen vuoksi on se helposti puhdistettavissa vinyylinpuhdistusaineella tai (mineraali-) spriillä. Kohdissa jotka altistuvat voimakkaalle hankaukselle hinattaessa on suositeltavaa käyttää suojateippiä.

 

Puhdistus:

Odyssey III voidaan puhdistaa seoksella jossa on n. 1,2 desilitraa Cloroxia, 0,6 desilitraa saippuaa ja 3,8 litraa ruumiinlämpöistä vettä ( 4 oz Clorox, 2 oz soap, 1 gallon water at 100 F) Älä käytä puhdistusaineita.

Levitä seosta kankaalle ja anna seistä noin 15 minuuttia. Poista lika kankaasta pehmeäharjaksisella harjalla. Huuhtele lian ja saippuan jäämät huolellisesti puhtaalla vedellä. Kun kangas on täysin kuiva suositellaan Aqua-Tite -käsittelyä sillä kankaan vedenkesto-ominaisuudet saattavat heiketä huolellisessa puhdistuksessa. Muita pintakäsittelyaineita ei suositella sillä nämä saattavat vahingoittaa ja näinollen mitätöidä takuun.

 

 

MARCHEM KOTISIVU