Slider

MP-Venekuomu Oy

Turun Markiisi ja Peite Oy - Vesontie 1. 21290 Rusko - puh: +358 (0)2 434 8500 - info(at)markiisijapeite.com

Maateline

NoTool Maateline

NoTool maateline

NoTool maateline soveltuu kaikille venetyypeille, se tukee telineen sekä maahan että kanteen. Tämä keventää kuormitusta ja parantaa ilmanvaihtoa. NoTool maateline on sikäli ainutlaatuinen tuote, että voit kiinnittää maatuet harjaputkeen maasta käsin. Liitännät varmistat kiertämällä putkia. Telineen pystytys onnistuu ilman portaita, työkaluja tai irto-osia!

 

Tätä on NoTool maateline

  • Vahva rakenne 35mm ja 30mm anodisoiduista alumiiniputkista.
  • Kaikki putkien päät ovat varustettu suojaavilla muovitulpilla.
  • Liittimet on tehty haponkestävästä teräksestä, alumiinista ja muovista.
  • Neljä säädettävää maatukea, jotka tukevat rakenteen päätyjä ja yhdessä kahden vaakasuoran tukiputken kanssa vakauttavat rakenteen.
  • Yhdestä viiteen dynaamisesti säädettävää jalkaparia, jotka asetetaan kannelle varvaslistaa vasten.
  • Mukana tulevat kiristyshihnat, jotka asennetaan telineen ja kannen väliin, varmistavat rakenteen ja lisäävät tukevuutta.

Ei kosteutta eikä hometta, kun peität veneesi NoTool maatelineellä

Kun ilman annetaan vaihtua luonnollisella tavalla, ei muodostu kosteutta eikä hometta. Tämä luonnollisen yksinkertainen sääntö pätee kaikkiin NoTool maatelineisiin. Sinun tulee vain mahdollistaa tämä luonnollinen tapahtuma pitämällä vene riittävän avoimena, sekä jättämällä peite osittain sulkematta.

Vihje: Avaa kumpaakin päätä hivenen niin, että vesi tai lumi eivät pääse sisään sekä käytä pitkittäin olevia lepuuttajia, joiden avulla peite pysyy irti veneestä, jolloin peitteen alle jää tuuletusaukko. 

 

 

NoTool hinnasto

Käyttöohjeet NoTool KANSI_FIN_SWE